Larvik Dykkeklubb

Telttur til svenner fyr 29-1 Juni

Hei, alle glade dykkere! Er dere klare for nye minner og nye eventyrer?

Larvik dykkerklubb åpner opp et arrangement som passer like godt for store som for små. Turen denne gangen går til Svenner fyr og vi camper på lille nordbogen. Her passer det perfekt for familier, så bare å ta med ungene! 🙂

Vi bruker hovedsakelig kjapp til å kjøre fram og tilbake til Svenner fyr. Blir vi mange nok så har vi også tilgang til flere båter, sånn at ventetiden generelt blir kortere for oss alle. Dette er en kjempe fin mulighet til å samles og bli enda bedre kjent med Larvik Dykkerklubb.

 

Det vil være muligheter for å dykke for alle som har med barn.

Vi kan bytte på å se etter barna imens mor eller far er en tur under vann=)

 

Oppmøte kl15:00, så kjører vi fortløpende utover dagen når båten er full. Det blir muligheter for å fylle luft ute på øya i og med at klubben tar med luftpresse. Ta kontakt et par dager føre hvis det er behov for å fylle Nitrox.

Raymond er på Klubbhuset fra kl12:00

Vi tar også med grill og kull så husk grillmat!

 

 

Det er gratis og sove på svenner fyr når vi telter.

Tur med båt:

Er du medlem i en dykkeklubb i Vestfoldkretsen, koster det 100kr per pers ink bensin. 150 kr ink bensin for ikke medlemmer i vestfoldkretsen. Klubbdykk fra land koster ikke penger.

Prisen for transport fram og tilbake fra Svenner fyr; 100 kr voksen og 50kr barn

 

Vi tar gjerne imot penger via vipps. Husk å skriv navnet ditt og hva du betaler for. Kort er selvfølgelig også en mulighet. For transport til Svenner tar vi betaling før vi kjører fra Hølen.

 

Dette er absolutt ikke noe å lure på! Book datoen å bli med på en helt rå tur!

 

Arrangører på denne turen vill være Per Arne Øverum & Raymond Seppola

Per Arne Øvrum Tlf: 99093796

Raymond Seppola Tlf: 98899829

 

Er det noe man lurer på, kan man ringe en av arrangørene, sende PM til Larvik Dykkeklubb på face eller mail til ldk@ldk.no

LDK Rydder Stavern Gjestehavn 19.06.18

Tur til Bømlo 18-21Mai

Pinsehelgen fra 18 - 21 mai vil LDK arrangere tur til Vestlandet, nærmere bestemt til Bømlo Sportsdykkerklubbs lokale på Finnås på Bømlo. Huset har plass til 15 - 20 personer på flatseng (madrass på gulvet).

Overnatting alle dager med luft og båtleie vil koste ca. 1000,- pr. person. Mat må den enkelte ordne selv, men butikk finnes 500 meter borte. Prisen er ca, litt avhengig av hvor mange som blir med.

 

Beliggenheten til klubben er slik at det kan dykkes innaskjærs, og om været tillater det, utaskjærs. Legger ved en lenke til klubbfasilitetene for de som er interessert.

Ligger også noen vrak i området som ser spennende ut,

http://dykkepedia.com/wiki/R56

http://dykkepedia.com/wiki/Vegar

http://dykkepedia.com/wiki/Helene_Jensen

 

Arrangør Steinar Hovland

Bindende påmelding her, eller til (steinar.hovland@haugnett.no) innen utgangen av april. Ønskes mer info, ring meg gjerne på tlf. 90857604

(Bomlo-sportsdykkere.com)